Toiminta

Hoivakoti Visaranta tarjoaa asukkailleen mukavan ja turvallisen ympäristön viettää mieluisaa arkea. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa arjen sujuvuuden ja on apuna kellon ympäri.

Visarannan huoneet on suunniteltu ikäihmisten kodeiksi, joissa korostuvat viihtyvyys ja lämminhenkisyys. Visarannasta löytyy myös yhteisiä huoneita pariskunnille. Meillä jokainen asukas otetaan huomioon yksilönä, yksilön tarpeet, huolenpito ja hoiva huomioiden.

Liikunnalliset aktiviteetit ja laadukas hoiva pitävät huolen siitä, että asukkaat pysyvät virkeinä. Maittavat, ikäihmiselle suunnitellut ravintosuositusten mukaiset ateriat asukkaiden hyvinvoinnin tukena.

Yhteystiedot

Osoite
Kampuskaarre 3
13100 Hämeenlinna

Yksikönjohtaja
Miia Laatikainen
p. 050 556 3544 (ark. 8-15)
miia.laatikainen@medivida.fi

Vastuuhoitajat 24/7
(Terveydenhuollon yksiköt, ensisijaisesti yhteys tähän numeroon)
p. 050 556 3466
hoitajat@medivida.fi

Sairaanhoitaja, tiiminvetäjä
Jonna Lodvonen
p. 046 8752916 (ark. 8-15)
jonna.lodvonen@medivida.fi

Sairaanhoitaja
Iiris Latomäki
p. 050 511 2700 (ark 8-15)
iiris.latomaki@medivida.fi

Fysioterapeutti
Miia Lampola
miia.lampola@medivida.fi

Avoimet työpaikat

Hoivakoti Visaranta on 30-paikkainen, ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava yksityinen hoivakoti, joka sijaitsee Hämeenlinnassa Vanajaveden läheisyydessä vehreissä maisemissa. Meillä asukkaat nauttivat turvallisesta ja viihtyisästä ympäristöstä asua ja elää.

Etsimme nyt hoivakotiin yksikönjohtajaa. Yksikönjohtajana vastaat yksikön toiminnasta.

Toivomme sinulta löytyvän:

  • Sotealan AMK-tutkinto (esim. geronomi, sairaanhoitaja)
  • Kokemusta ikäihmisten hoivatyöstä
  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja
  • Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Huumori on meillä voimavara ja työhyvinvointi on meille kunnia-asia! Tarjoamme kattavat työsuhde-edut (mm. e-passi, työsuhdepolkupyöräetu).  Lisäksi tarjoamme kahden viikon palkallisen kesäloman vuonna 2024.

Palkkaus työssä sopimuksen mukaan. Aloitus sopimuksen mukaan. Viimeinen hakupäivä 28.6.2024. Ole rohkeasti yhteydessä tulevaan esihenkilöösi Laura-Kaisaan, aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin aikana. 

Hakemukset ja lisätietoja:
Laura-Kaisa Repo
+358 (0)46 875 3190
Puhelimitse: 17.-20.6. klo 9-15
laura-kaisa.repo@medivida.fi

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä Hoivan parissa!

Hei sinä sairaanhoitaja tai geronomi, joka tunnet ikääntyneiden parissa työskentelyn omaksesi! Etsimme nyt äitiyslomasijaista Hoivakoti Visarantaan.

Hoivakoti Visarannassa vietämme aktiivista ja monipuolista arkea Vanajaveden läheisyydessä Hämeenlinnassa.

Työnkuvaan kuuluu asukkaiden hoivan lisäksi avustaminen arjen askareissa ja kuntoutuksessa. Sairaanhoitajan työkuvaan kuuluu lääkäriyhteistyö sekä lääkehoidon toteuttaminen ja seuraaminen. Geronomin työnkuvaan kuuluu lisänä viriketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen sekä omaisyhteistyö. Lisäksi sinä omalla persoonallasi ja vahvuuksillasi tuot oman käden jälkesi yksikköömme.

Ei haittaa, vaikka olisit vastavalmistunut sairaanhoitajaksi/geronomiksi, meillä jokainen saa perehdytyksen ja tuen kehittää osaamistaan. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevia lääkelupia, voit suorittaa ne työsuhteen alussa.

Meillä on käytössä e-passi-edut sekä kattava henkilöstöetuohjelma.

Työ on kaksivuorotyötä.

Aloitus: 19.8.2024

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES.

Toivomme, että hakijalta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä reipas ja iloinen työote. Jos koet ikäihmisten hoitotyön olevan lähellä sydäntäsi ja haluat päästä kehittämään uutta, laitathan hakemuksen tulemaan pikimmiten!

Hakemukset ja lisätietoja:

Miia Laatikainen

050 556 3544

miia.laatikainen@medivida.fi

Hei lähihoitaja ja hoiva-avustaja!

Visaranta on 30-paikkainen, ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava yksityinen hoivakoti Hämeenlinnassa Vanajaveden läheisyydessä. Meillä asukkaat nauttivat turvallisesta ja viihtyisästä ympäristöstä asua ja elää. Päivittäiset liikuntatuokiot ja aktiviteetit pitävät mielen virkeänä ja elämä maistuu.

Yksikössämme etusijalla on asukkaiden hyvinvointi, jota tukee kiireetön arki. Lähihoitajan ja hoiva-avustajan työnkuvaan kuuluu asukkaiden avustaminen hoidossa, arjen askareissa ja kuntoutuksessa sekä lähihoitajilla lääkehoidosta huolehtiminen. Viriketoimintaa järjestetään päivittäin ja työntekijät osallistuvat sen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työtehtäviä on mahdollista muokata omien vahvuuksien mukaisiksi.

Tarjoamme viihtyisän työilmapiirin uudessa ympäristössä sekä avoimen toimintakulttuurin, jossa työntekijöitä kuullaan. Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa hoitokodin kehittämiseen. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Haemme nyt yksikköömme iloisia ja reippaita lähihoitajia ja hoiva-avustajia eri pituisiin tuntikeikkatöihin. Tehtävät sopivat myös alan opiskelijoille.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien tekijöiden löydyttyä.
Kuvia ja tunnelmia löydät Facebook -sivuiltamme, Hoivakoti Visaranta.

Hakemukset ja tiedustelut:

Yksikönjohtaja

Miia Laatikainen

miia.laatikainen@medivida.fi

Ota yhteyttä!

Visaranta

Hyväksyntä(Pakollinen)
Hyväksyn GDPR-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.