Toiminta

Tenholantie tarjoaa turvallisen ympäristön asiakkailleen päihdekuntoutuksen jatkumona. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kohti itsenäistä arkea ja päihteetöntä elämää osana yhteiskuntaa. Asumisyksikössämme panostamme voimavara- ja toipumisorientaatiokeskeisiin menetelmiin.

Asuminen Tenholantiellä on päihteetöntä. Toimistollamme on avoimet ovet ja keskustelemaan pääsee matalalla kynnyksellä. Lisäksi järjestämme tukitapaamisia ohjaajan kanssa viikoittain asiakkaan tarpeiden mukaan. Työskentelyssämme käytämme osallistavaa kirjaamista.

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisen suunnitelman päihteettömyyden tueksi sekä tarpeiden ja tavoitteiden mukaista tukitoimintaa. Lisäksi rakennamme tukiverkostoa, luomme kontakteja ja autamme elämänhallinnan haasteissa.

Asiakkaidemme toiveista riippuen, järjestämme erilaisia tapahtumia ja retkiä, mennään katsomaan yhdessä lätkää tai pidetään talkoita pihalla. Lisäksi asiakkaillamme on mahdollisuus osallistua pienkunnostuksiin ja erilaisiin hankkeisiin, toiveiden mukaan.

Talossa on hissi ja yhteiskäytössä oleva pesutupa. Asunto on mahdollista saada peruskalustettuna. Omaan ympäristöön pääsee vaikuttamaan. Tenholantie sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Yhteystiedot

Osoite:
Tenholantie 9, 00280 Helsinki

Yksikönpäällikkö
Mari Wacklin
p. 050  592 3906
mari.wacklin@medivida.fi

Yhteydenotto

Tenholantien yhteistila

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.