Toiminta

Sinivida Länsikaari tarjoaa ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa 24 asukkaalle sekä lisäksi kuusi tuetun asumisen paikkaa. Yksikkömme valmistui joulukuussa 2023, ja tilamme ovat suunniteltu erityisesti mielenterveys- ja päihdekuntoutustoimintaa varten.

Päärakennuksessa on modernit ja viihtyisät tilat ympärivuorokautisen palveluasumisen 24 asukkaalle. Päärakennuksessa on yhteinen sauna ja oleskelutilat, joista löytyy myös keittiö. Lisäksi Länsikaaresta löytyy harjoituskeittiö, jossa asukkailla on mahdollisuus harjoitella arjen taitoja, kuten ruuanlaittoa. Jokaisella päärakennuksen asukkaalla on oma 20 neliön huone, jossa on henkilökohtainen WC ja suihku.

Länsikaaren pihapiirissä sijaitsee erillinen rivitalorakennus, joka tarjoaa kuusi tuetun asumisen yksiötä. Jokaisessa yksiössä on oma keittiö ja kylpyhuone.

Länsikaareen kuuluu viehättävä takapiha ja katoksellinen terassi. Kesäisin asukkailla on mahdollisuus grillata ja viettää aikaa ulkona esimerkiksi pihapelejä pelaten. Keväisin pääsevät viherpeukalon omaavat asukkaat viljelemään kasvatuslaatikoissa toivomiaan kasveja.

Yksikkömme henkilökunta koostuu ammattitaitoisesta sairaanhoitajasta, lähihoitajista, sosiaalityöntekijöistä ja palvelukotiavustajasta. Toimintamme perustuu vahvasti toipumisorientaatioviitekehykseen, ja pyrimme tarjoamaan yksilöllistä tukea ja ammattitaitoista hoitoa kaikille asukkaillemme. Sinivida Länsikaari on sitoutunut luomaan turvallisen ja kodikkaan ympäristön asukkailleen.

Yhteystiedot

Osoite:
Länsikaari 30, 20240 Turku

Yksikönjohtaja
Markku Niemi
p. 04578851400
markku.niemi@medivida.fi

Kuvia Sinivida Länsikaaresta

Yhteydenotto

Hyväksyntä(Pakollinen)
Hyväksyn GDPR-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.