Toiminta

Annalassa pyritään tukemaan asiakkaita saavuttamaan valmiudet itsenäiseen asumiseen ja elämänhallintaan, jotta he voivat siirtyä itsenäiseen asumiseen. Henkilökunta on paikalla maanantaista perjantaihin klo 8.00–20.00 ja lauantaisin klo 8.00–15.00.

Kaikille Annalan asukkaille laaditaan yksilöllinen palvelusuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti. Palvelusuunnitelmassa kartoitetaan asukkaan tuen tarve ja elämäntilanne. Ohjaajat auttavat asukkaita muodostamaan kuntoutumisen tavoitteet ja työskentelemään päämäärää kohti pienin askelin. Tavoitteita kohti pyrittäessä hyödynnetään asiakkaan omia voimavaroja ja ohjaajan ammatillista osaamista. Lisäksi toimitaan yhteistyössä asiakkaan verkoston kanssa. Jokaiselle asiakkaalle nimetään omaohjaaja, jonka kanssa tapaamisia on asiakkaan tarpeen mukaan, vähintään kerran viikossa.

Annalassa työskentelee moniammatillinen henkilökunta, jolla on erityisosaamista muun muassa päihde- ja mielenterveystyöstä, palveluohjauksesta ja sosiaalityöstä. Henkilökunta pyrkii ylläpitämään työssään moniammatillisuutta hyödyntämällä parityöskentelyä ja tiivistä verkostotyötä.

Kuntoutujat asuvat omissa asunnoissaan, mutta ovat myös osa yhteisöä. Annalassa järjestetään monipuolisesti ohjelmaa sekä pidetään asukasinfoja. Asukkaiden toiveiden mukaan järjestetään erilaisia aktiviteetteja, kuten ruuanlaittoryhmiä, lautapeli-iltoja ja liikuntaryhmiä. Ryhmissä pääsee harjoittelemaan arjen taitoja sekä viettämään aikaa yhdessä.

Annalan asunnot sijaitsevat kaikki samassa kerrostalossa. Läheltä löytyvät kaunis luonto, lähipalvelut ja toimivat joukkoliikenneyhteydet.

Yhteystiedot

Osoite:
Ylisenkatu 6, 33710 Tampere

Yksikönpäällikkö
Sonja Uschanov
p. 0504626110
sonja.uschanov@medivida.fi

Tiimivastaava 
Saara Sillanpää
P. 045 7885 0327 saara.sillanpaa@medivida.fi

Työntekijät tavoittaa: ohjaajien numero: 050 4618636 tai sähköposti: annala@medivida.fi

Toimisto
p. 050 461 8636

Potilasasiavastaava:

Puhelin ma–to klo 9–11: 040 190 9346

Yleistä neuvontaa sähköpostilla: potilasasiavastaava@pirha.fi

Sosiaaliasiavastaava:

Puhelin ma–to klo 9–11: 040 504 5249

Yleistä neuvontaa sähköpostilla: sosiaaliasiavastaava@pirha.fi