Toiminta

Kodikkaassa ja luonnonläheisessä ympäristössä asiakas pääsee osaksi sovellettua yhteisöhoitoa ja saa vertaistukea yhteisön jäseniltä, itseapuryhmistä, esim. AA ja NA-ryhmistä. Jokaiselle Sanaskodin asiakkaalle laaditaan yhdessä henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma, jota päivitetään ja arvioidaan säännöllisesti.

Palvelumme soveltuvat erityisen hyvin asiakkaille, joiden kuntoutuksessa otamme huomioon alkoholi-, huume-, lääkeriippuvuus, toiminnaliset riippuvuudet-, mielenterveys- ja sosiaaliset ongelmat samaan kuntoutusaikaan.

Kuntoutukseen tullaan päihteettömänä. Kuntoutukseen tullessa, alkuvaiheessa laaditaan asiakkaan kanssa yhdessä henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti. Kuntoutussuunnitelma ja väliarviot toimitetaan aina lähettävälle taholle. Kuntoutuksen aikana järjestetään hoitoneuvotteluja yksilöllisen kuntoutussuunnitelman mukaan.

Yhteystiedot

Osoite

Karskogintie 418
02580 Siuntio

Henkilöstö

Yksikönpäällikkö
Hanna Koskinen
p. 045 7884 3105
hanna.koskinen@medivida.fi

Palveluohjaaja
Kaisa Kallioniemi
p. 045 113 6334
kaisa.kallioniemi@medivida.fi

Asiakaspaikkatiedustelut ma-pe klo 9-16:
kaisa.kallioniemi@medivida.fi tai palveluohjaus@medivida.fi

Hoitajien kanslia

p. 045 321 8744
infosanaskoti@medivida.fi

WhatsApp- tai tekstiviestit p. 044 7400 224

Miten asukkaaksi?

Asiakkaaksi hakeudutaan oman paikkakunnan selviämisaseman, päihdeklinikan, sosiaalitoimiston, mielenterveysyksikön, sairaalan, terveyskeskuksen tai katkaisuhoidon kautta. Kuntoutukseen pääsee kunnan/kaupungin myöntämällä maksusitoumuksella, mutta hoitoon voi hakea myös omakustanteisesti.