Toiminta

Niitty-Nummessa rakennamme arkea, joka vastaa jokaisen asukkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita. Tavoitteenamme on luoda ympäristö, joka heijastaa jokaisen asukkaan ainutlaatuista persoonallisuutta ja elämänhistoriaa. Näin varmistamme, että jokainen saa henkilökohtaista tukea ja huolenpitoa. Päivittäisen hoivatyömme olennainen osa on viriketoiminta, joka sisältää usein huumoria. Henkilökuntamme on lämminhenkinen ja iloinen tiimi ammattilaisia. Järjestämme asukkaillemme kuntouttavaa ja virkistävää toimintaa, sovittaen sen jokaisen asukkaan voimavaroihin. Rohkaisemme ja tuemme asukkaita toimimaan itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, tarjoten mahdollisuuden osallistua aktiivisesti päivittäiseen arkeen.

Saapuessaan hoitokotiin, asukas saa nimetyn omahoitajan, joka vastaa hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Hoitohenkilökunta vastaa asukkaan lääkkeiden huolellisesta hallinnasta ja reseptien uusimisesta. Sairaanhoitaja on paikalla kaikissa vuoroissa, myös öisin, varmistaen asukkaiden turvallisen ja ammattitaitoisen hoidon.

Asukkaita hoidetaan elämän loppuun saakka ja henkilökunta on kouluttautunut saattohoidon osaajiksi.

Hoitokodin ympäristö on suunniteltu palvelemaan asukkaita turvallisesti. Hoivapalveluiden lisäksi hoitokodissa on saatavilla kampaajan, jalkahoitajan, hierojan ja fysioterapeutin lisäpalvelut. Asukkaiden kanssa järjestetään myös toiveiden mukaan retkiä lähialueille.

Yhteystiedot

Osoite
Lahdentie 132
04250 Kerava

Yksikönjohtaja
Jenni Saastamoinen
p. 045 7884 3100
jenni.saastamoinen@medivida.fi

Osasto 1 hoitajat 24/7
p. 040 176 3326

Osasto 2 hoitajat 24/7
p. 050 442 8002

Virikeohjaaja (ma-pe klo.08-15)
+358 46 875 3218

Miten asukkaaksi?

Niitty-Nummeen asukkaaksi voi tulla hyvinvointialueen ohjauksella. Ota yhteyttä oman alueesi ikääntyneiden palveluihin.

Yhteydenottolomake

Oleskelutilaa Niityssä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.