Toiminta

Hoivakoti Vääräjärvi on kolmikerroksinen. Kahdesta kerroksesta muodostuu ryhmäkodit, joissa on yhteensä 48 asukaspaikkaa. Kakkoskerros on nimeltään Merituuli ja kolmoskerros Kastehelmi. Jokaisella asiakkaalla on 20 m² oma huone, invamitoitetulla wc-suihkutilalla.

Hoivakoti tarjoaa ikäihmisille turvallisen kodin, jossa hoitohenkilökunta on paikalla vuorokauden jokaisena kellonaikana. Vääräjärven henkilökunnalta löytyy muistisairaus-, monisairaus- ja saattohoito-osaamista.

Hoiva perustuu jokaiselle yksilöllisesti suunniteltuun hoito- ja palvelusuunnitelmaan, joka tehdään yhdessä asukkaan ja läheisten kanssa: asukasta hoidetaan yhteisesti sovittujen hoitolinjojen mukaisesti persoonallista työotetta käyttäen, ammatillisuutta ja empaattisuutta korostaen.

Vääräjärven tilat pidetään esteettöminä. Ympäristö pyritään pitämään myös henkisesti turvallisena: vältetään hälyääniä, melua sekä ahdistusta aiheuttavia asioita. Asukkaan yksilölliset henkiset, hengelliset, fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet huomioidaan yhteistyössä läheisten ja eri vapaaehtoistoimijoiden kanssa.

Asukkaan yksilölliset vahvuudet huomioidaan ja niitä ylläpidetään ja kehitetään. Viriketoiminta suunnitellaan toiveet huomioiden, ja asukkaan uskonnollista vakaumusta kunnioitetaan. Sosiaaliset kontaktit luodaan yksilöllisen tarpeen mukaan, eikä asiakasta pakoteta yhteisiin tiloihin vastoin tahtoa. Läheiset ovat tärkeä osa asiakkaan jokapäiväistä elämää ja heillä on mahdollisuus osallistua asiakkaan arkeen toiveiden ja voimavarojen mukaan.

Asukas osallistuu itseään koskevaan hoivaan ja hoitoon liittyviin päätöksiin kykyjensä rajoissa. Asukkaalle annetaan mahdollisuus vaikuttaa arjen päätöksiin, kuten mitä vaatteita haluaa käyttää, mitä virikkeitä toivoo ja mitä lempiruokia haluaisi tehtävän. Asukkaalle annetaan tietoa ja hänelle kerrotaan häntä koskevista asioista.

Saattohoitotilanteissa huomioimme asukkaan yksilöllisyyden luomalla turvallisen ja rauhallisen ympäristön. Korostamme omaisten läsnäolon merkitystä ja arvioimme huolellisesti hoivan tarpeen hyödyntäen henkilöstön saattohoito-osaamista. Tärkeinä osina hoitoa ovat kivunhoito sekä kunnioitus asukkaan elämänkatsomusta ja itsemääräämisoikeutta kohtaan.

Hoivakoti avattiin toukokuussa 2024. Sijaitsemme noin 6 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta rauhallisella omakotitaloalueella. Lähin bussipysäkki on noin 300 metrin etäisyydellä.

Yhteystiedot

Osoite
Pohjantähdentie 1
40340
Jyväskylä

Yksikönjohtaja
Mirka Tarvainen
+358468753209
mirka.tarvainen@medivida.fi

Merituuli
Vastaava sairaanhoitaja Anna Niininen 0468753282
Sairaanhoitaja 0468753283
Hoitajat 0468753284

Kastehelmi
Vastaava sairaanhoitaja Tanja Tarvainen 0468753280
Sairaanhoitaja 0468753285
Hoitajat 0468753281

Avoimet työpaikat - hae nyt!

Hoivakoti Vääräjärvi on 48-paikkainen, ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava uusi yksityinen hoivakoti Jyväskylässä. Meillä asukkaat nauttivat turvallisesta ja kodinomaisesta ympäristöstä asua ja elää. Suunnittelemme yhdessä virikkeellistä ja mieluisaa arkea.

Haemme nyt hoiva-avustajaa rakentamaan uuden hoivakotia arkea. Pääset osaksi tuoretta työympäristöä ja kehitystyötä. Työtehtäviisi kuuluu hoitajien avustaminen hoivatyössä sekä viriketoiminnan ja arjen luominen yhdessä tiimin kanssa. Suunnittelemme työtehtäviäsi vahvuuksiesi mukaan.

Tarjoamme henkilökunnalle kahden viikon palkallisen vuosiloman 2024. Mahdollisuus työsuhde sähköpyöräetuun.

Työ on 2-vuorotyötä ja vakituinen. Sijaitsemme noin 6 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta rauhallisella omakotitaloalueella. Lähin bussipysäkki on noin 300 metrin päässä.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukaan

 

Yhteydenotot ja hakemukset:

Yksikönjohtaja
Mirka Tarvainen
mirka.tarvainen@medivida.fi   |    +358468753209

Hoivakoti Vääräjärvi on uusi ikäihmisten hoivakoti, joka tarjoaa 48 ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa. Sijaitsemme noin 6 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta rauhallisella omakotitaloalueella. Lähin bussipysäkki on noin 300 metrin etäisyydellä. Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua upouuteen hoivakotiin!

Pääset osaksi tuoretta työympäristöä ja kehitystyötä. Työnkuvaan kuuluu asukkaiden hoivan lisäksi avustaminen arjessa ja kuntoutuksessa sekä lääkehoidosta huolehtiminen. Suunnittelemme tehtävät vahvuuksiesi mukaan.

Ei haittaa, vaikka olisit vastavalmistunut lähihoitajaksi, meillä jokainen saa perehdytyksen ja välineet kehittää osaamistaan.

Jos olet lähihoitaja ja olet kiinnostunut tekemään yövuoropainotteista työtä, laitathan hakemuksen tulevalle esihenkilöllesi Mirkalle mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo rekryprosessin aikana.

Palkkaus: YKS. SOS. palvelualan TES
Tämä työ on ensisijaisesti yötyötä ja työsuhde on vakituinen.
Haethan tehtävää 28.6.2024 mennessä.

Hakemukset ja lisätietoja:

Yksikönjohtaja
Mirka Tarvainen
+358468753209
mirka.tarvainen@medivida.fi

Hoivakoti Vääräjärvi on 48-paikkainen, ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava uusi yksityinen hoivakoti ikääntyneille Jyväskylässä. Tule rakentamaan kanssamme uuden hoivakodin arkea!

Pääset osaksi tuoretta työympäristöä ja kehitystyötä. Työnkuvaan kuuluu asukkaiden hoivan lisäksi avustaminen arjen askareissa ja kuntoutuksessa sekä lääkehoidosta huolehtiminen. Suunnittelemme tehtävät vahvuuksiesi mukaan.

Ei haittaa, vaikka olisit vastavalmistunut lähihoitajaksi, meillä jokainen saa perehdytyksen ja välineet kehittää osaamistaan.

Tarjoamme henkilökunnalle kahden viikon palkallisen vuosiloman 2024. Mahdollisuus työsuhde sähköpyöräetuun.

Työ on vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan. Palkkaus: yksityi.sos. TES

Sijaitsemme noin 6 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta rauhallisella omakotitaloalueella. Lähin bussipysäkki on noin 300 metrin päässä.

Jos sinua kiinnostaa työ ikääntyneiden hoivan parissa ja haluat päästä kehittämään uutta hoivakotiamme, laitathan hakemuksen pikimmiten!

Yhteydenotot ja hakemukset:

Yksikönjohtaja
Mirka Tarvainen
mirka.tarvainen@medivida.fi | +358468753209

Ota yhteyttä Vääräjärvelle!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Vääräjärven sisäänkäynti

Hyväksyntä(Pakollinen)
Hyväksyn GDPR-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.