Toiminta

Hoivakoti Lehtokerttu on uusi ja moderni hoivakoti Oulun Kaakkurissa, joka tarjoaa ikäihmisille laadukasta ja yksilöllistä hoivaa. Sijaitsemme viehättävällä pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hoivakodissamme on yhteensä 40 ympärivuorokautista palveluasumisen paikkaa sekä 15 yhteisöllisen asumisen paikkaa. Ympärivuorokautiseen palveluasumiseen suunnitellut huoneemme ovat tilavia, 21,5 neliöisiä, ja yhteisöllisen asumisen huoneet ovat 30 neliöisiä, sisältäen oman keittiövarustuksen. Asukkaamme voivat sisustaa huoneensa omilla rakkailla tavaroillaan ja luoda itselleen kodinomaisen ja viihtyisän ilmapiirin.

Lehtokertun ammattitaitoinen tiimi koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista, hoiva-avustajista sekä omasta fysioterapeutista. Jokaisen asukkaan arki suunnitellaan yksilöllisesti, ottaen huomioon asukkaan tarpeet ja toiveet. Meille on tärkeää, että asukkaamme tuntevat olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi, ja siksi tarjoamme hoitoa ja huolenpitoa täydellä sydämellä.

Tarjoamme viihtyisät tilat myös lyhytaikaiseen asumiseen ja hoivaan. Jos olet kiinnostunut palveluistamme tai haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme sinua löytämään juuri oikean asukaspaikan tarpeittesi mukaan.

Tervetuloa tutustumaan Hoivakoti Lehtokerttuun! Voit sopia myös oman tutustumiskerran yksikönjohtajan kanssa!

Yhteystiedot

Osoite
Poikuekuja 6
90420 Oulu

Yksikönjohtaja
Anna-Leena Seppänen
045-78851638
anna-leena.seppanen@medivida.fi

Miten asukkaaksi?

Asukkaaksi pääsee palvelusetelillä tai itse maksavana asiakkaana. Autamme mielellämme asukaspaikan hakemisessa.

Avoimet työpaikat

Hoivakoti Lehtokerttu on Ouluun valmistuva uusi hoivakoti, joka tarjoaa 40 ympärivuorokautista palveluasumispaikkaa ja 15 yhteisöllisen asumisen paikkaa ikääntyneille. Hoivakoti sijaitsee Oulun Kaakkurissa pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tule mukaan suunnittelmaan kanssamme virikkeellistä ja mieluisaa arkea!

Haemme nyt hoiva-avustajaa rakentamaan uuden hoivakotia arkea. Pääset osaksi tuoretta työympäristöä ja kehitystyötä. Työtehtäviisi kuuluu hoitajien avustaminen hoivatyössä sekä viriketoiminnan ja arjen luominen yhdessä tiimin kanssa. Hoiva-avustajana toimimiseen tarvitaan 60 osap. koulutus (kasvun ja osallisuuden edistäminen 25 osap. + ikääntyvien osallisuuden edistäminen 35 osap.)Suunnittelemme työtehtäviäsi vahvuuksiesi mukaan.

Tarjoamme henkilökunnalle kahden viikon palkallisen vuosiloman 2024. Mahdollisuus sähköpyöräetuun.

Työ on 2-vuorotyötä ja vakituinen. Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukaan. Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote.

Jos sinua kiinnostaa työ ikääntyneiden hoivan parissa ja haluat päästä kehittämään uutta hoivakotiamme, laitathan hakemuksen pikimmiten!

Yhteydenotot ja hakemukset:

Yksikönjohtaja
Anna-Leena Seppänen
anna-leena.seppanen@medivida.fi | 045-78851638

Hoivakoti Lehtokerttu on Ouluun valmistuva uusi hoivakoti, joka tarjoaa 40 ympärivuorokautista palveluasumispaikkaa ja 15 yhteisöllisen asumisen paikkaa ikääntyneille. Hoivakoti sijaitsee Oulun Kaakkurissa pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tule rakentamaan kanssamme uuden hoivakodin arkea!

Pääset osaksi tuoretta työympäristöä ja kehitystyötä. Työnkuvaan kuuluu asukkaiden hoivan lisäksi avustaminen arjen askareissa ja kuntoutuksessa sekä lääkehoidosta huolehtiminen. Suunnittelemme tehtävät vahvuuksiesi mukaan.

Ei haittaa, vaikka olisit vastavalmistunut lähihoitajaksi, meillä jokainen saa perehdytyksen ja välineet kehittää osaamistaan.

Tarjoamme henkilökunnalle kahden viikon palkallisen vuosiloman 2024. Mahdollisuus sähköpyöräetuun.

Työ on vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan. Palkkaus: yksityi.sosiaalipalvelualan. TES. Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote.

Työ on kolmivuorotyötä, autonominen työvuorosuunnittelu.

Jos sinua kiinnostaa työ ikääntyneiden hoivan parissa ja haluat päästä kehittämään uutta hoivakotiamme, laitathan hakemuksen pikimmiten!

Kysymykset ja hakemukset:

Yksikönjohtaja
Anna-Leena Seppänen
anna-leena.seppanen@medivida.fi | 045-78851638

Ota yhteyttä!

Palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Lehtokerttu yhteiset tilat

Hyväksyntä(Pakollinen)
Hyväksyn GDPR-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.