Toiminta

Kailinranta sijaitsee kolmen puiston ympäröimänä rauhallisella alueella. Lähiympäristö tarjoaa ihanteelliset puitteet ulkoilulle, olipa kyse rauhallisista kävelyistä vehreissä puistoissa tai yhteisistä hetkistä tilavalla ulkoilualueella. Keväisin asukkaat pääsevät osallistumaan istutus ja puutarhatöihin sekä liikkumaan vapaasti aidatulla takapihalla.

Hoivakodissa toimii erityisosaamista omaava henkilökunta, joka keskittyy ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen. Kailinrannassa panostetaan voimavaralähtöiseen ja kuntouttavaan arkeen. Arjen kulku suunnitellaan asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan, jotta hoivakoti tuntuu kodilta. Juhlapyhinä iloitaan herkullisista teema-aterioista, jotka ovat suunniteltu heijastamaan kunkin päivän ainutlaatuista juhlatunnelmaa.

Kailinrannan tilat ovat suunniteltu avoimiksi ja viihtyisiksi, mahdollistaen yhdessäolon myös isommalla ryhmällä. Monelle oma tila on myös arvokasta ja jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone, kylpyhuone sekä yhteisessä käytössä olevat ruokailu- ja oleskelutilat. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa omilla huonekaluilla ja tavaroilla, tehdäkseen siitä oman näköisensä ja kodikkaan.

Yhteystiedot

Osoite
Taimistokatu 6, 24280 Salo

Yksikönjohtaja
Margit Hägerth- Ilmonen
p.045 7885 1202 (arkisin klo 9.00-15.00)
margit.hagerth-ilmonen@medivida.fi

Mahlakodin hoitajat 24/7
p. 045 788 51369

Sairaanhoitaja ark. klo 7.00-15.00
p. 045 788 51368

Miten asukkaaksi?

Asukkaaksi voi tulla hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana sekä jatkossa palvelusetelillä.

Avoimet työpaikat

Hei sinä sairaanhoitaja, joka tunnet ikääntyneiden parissa työskentelyn omaksesi! Tule luomaan kanssamme kodikasta arkea Hoivakoti Kailinrantaan!

Hoivakoti Kailinranta tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 46:lle ikääntyneelle ja muistisairaalle asukkaalle Salon Kailissa. Pääset osaksi tuoretta työympäristöä ja kehitystyötä. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu päivittäinen hoitotyö, hoitotyön organisointi sekä kehittäminen, asukkaiden sairaanhoito, yhteistyö lääkärien ja muiden tahojen kanssa, lääkehoito ja lääkehoitosuunnitelman mukaisen toiminnan varmistaminen, verinäytteiden otto sekä omaisyhteistyö. Ei haittaa, vaikka olisit vastavalmistunut sairaanhoitajaksi, meillä jokainen saa perehdytyksen ja välineet kehittää osaamistaan. Suunnittelemme tehtävät vahvuuksiesi mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ihmisläheisen työn iloisessa ja kannustavassa työyhteisössä. Työssäsi sinulla on mahdollisuus käyttää omaa luovuuttasi ja vahvuuksiasi monipuolisesti. Lisäksi meillä on käytössä laajat Epassi-edut, Tyky-päivät sekä henkilöstöetuohjelma. Mahdollisuus myös sähköpyöräetuun!

Työ on 2-vuorotyötä.
Työsuhde on vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan.
Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES.

Aloitamme haastattelut jo rekryprosessin aikana, joten laitathan hakemuksen pikimmiten tai viimeistään 28.6.2024.

Tule osaksi Kailinrannan ihanaa tiimiä! 💜

Hakemukset ja lisätietoja:
Yksikönjohtaja
Margit Hägerth-Ilmonen
margit.hagerth-ilmonen@medivida.fi |
045 788 51202.

Ota yhteyttä!

Kailinrannan eteinen

Hyväksyntä(Pakollinen)
Hyväksyn GDPR-asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.