08.07.2024 | 13:07

Etsimme nyt Visarantaan tiimivastaavaa sairaanhoitajaa!

Hoivakoti Visarannassa vietämme aktiivista ja monipuolista arkea Vanajaveden läheisyydessä Hämeenlinnassa.

Työnkuvaan kuuluu asukkaiden hoivan lisäksi avustaminen arjen askareissa ja kuntoutuksessa. Meillä etusijalla on asukkaiden hyvinvointi, jota tukee kiireetön arki. Visarannassa asukkaat nauttivat turvallisesta ja viihtyisästä ympäristöstä. Suunnittelemme yhdessä virikkeellistä ja mieluisaa arkea.

Vastaavan sairaanhoitajan työnkuvaan yhdessä muiden sairaanhoitajien kanssa kuuluu päivittäinen hoitotyö, hoitotyön organisointi sekä kehittäminen, asukkaiden sairaanhoito, yhteistyö lääkärien ja muiden tahojen kanssa, lääkehoito ja lääkehoitosuunnitelman mukaisen toiminnan varmistaminen, RAI- vastuu, verinäytteiden otto sekä omaisyhteistyö. Työtehtäviä on mahdollista muokata omien vahvuuksien mukaisiksi. Ei haittaa, vaikka olisit vastavalmistunut sairaanhoitajaksi, meillä jokainen saa perehdytyksen ja välineet kehittää osaamistaan. Esihenkilökokemus katsotaan eduksi.

Työ on 2-vuorotyötä ja vakituinen.
Palkkaus: yksityi.sosiaalipalvelualan. TES ja tehtäväkohtaiset lisät. Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote.

Toivomme, että hakijalta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä reipas ja iloinen työote. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Jos koet ikäihmisten hoitotyön olevan lähellä sydäntä ja haluat päästä kehittämään uutta, laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.

Kysymykset ja hakemukset:
Yksikönjohtaja
Liisa Kiventöyry
p. 0505563544
liisa.kiventoyry@medivida.fi