11.06.2024 | 12:06

Hei sinä sairaanhoitaja, joka tunnet ikääntyneiden parissa työskentelyn omaksesi! Tule luomaan kanssamme kodikasta arkea Hoivakoti Kailinrantaan!

Hoivakoti Kailinranta tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 46:lle ikääntyneelle ja muistisairaalle asukkaalle Salon Kailissa. Pääset osaksi tuoretta työympäristöä ja kehitystyötä. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu päivittäinen hoitotyö, hoitotyön organisointi sekä kehittäminen, asukkaiden sairaanhoito, yhteistyö lääkärien ja muiden tahojen kanssa, lääkehoito ja lääkehoitosuunnitelman mukaisen toiminnan varmistaminen, verinäytteiden otto sekä omaisyhteistyö. Ei haittaa, vaikka olisit vastavalmistunut sairaanhoitajaksi, meillä jokainen saa perehdytyksen ja välineet kehittää osaamistaan. Suunnittelemme tehtävät vahvuuksiesi mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ihmisläheisen työn iloisessa ja kannustavassa työyhteisössä. Työssäsi sinulla on mahdollisuus käyttää omaa luovuuttasi ja vahvuuksiasi monipuolisesti. Lisäksi meillä on käytössä laajat Epassi-edut, Tyky-päivät sekä henkilöstöetuohjelma. Mahdollisuus myös sähköpyöräetuun!

Työ on 2-vuorotyötä.
Työsuhde on vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan.
Palkkaus: Yksityinen sosiaalipalvelualan TES.

Aloitamme haastattelut jo rekryprosessin aikana, joten laitathan hakemuksen pikimmiten tai viimeistään 28.6.2024.

Tule osaksi Kailinrannan ihanaa tiimiä! 💜

Hakemukset ja lisätietoja:
Yksikönjohtaja
Margit Hägerth-Ilmonen
margit.hagerth-ilmonen@medivida.fi |
045 788 51202.