21.05.2024 | 12:05

Haemme nyt vakituista lähihoitajaa kokoaikatyöhön lämminhenkiseen Wanhan Pehtoorin yksikköön Jokioisille!

Työtehtävästä:
Wanha Pehtoori on yksityinen hoivakoti, jossa mielenterveys- ja päihdeasiakkaat asuvat tuetusti kodinomaisessa ympäristössä. Hoivakoti sijaitsee Jokioisilla idyllisessä maalaismaisemassa ja tarjoaa monipuolisia palveluasumisvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin; kuntouttavaa asumispalvelua täysi-ikäisille päihde- ja mielenterveyskuntoutujille ympärivuorokautisessa palveluasumisessa sekä yhteisöllisessä asumisessa.

Lähihoitajana työvuorosi koostuvat asukkaiden kuntoutuksen seuraamisesta ja tukemisesta kuntoutusuunnitelman mukaisesti. Työvuorot sisältävät myös hoivatyötä. Lähihoitajana tehtävänäsi on avustaa asukkaita heidän toiminnoissaan tukien samalla heidän omaa toimintakykyänsä. Huolehdit asukkaan lääkehoidosta sekä toimit omaohjaajan tehtävissä. Myös asukkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huolehtiminen ja yhteydenpito omaisiin kuuluvat tehtäviisi.

Wanha Pehtoori sijaitsee Jokioisten Minkiöllä, 7 km etäisyydellä Jokioisten keskustasta ja 13 km päässä Forssan keskustasta.
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta:
Tehtävästä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan koulutus tai riittävästi suoritettuja alan opintoja. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä ymmärrystä toipumisorientaation viitekehyksestä. Työtehtävä on vakituinen 3-vuorotyö, hygieniapassi vaaditaan. Voimassa olevat lääkeluvat tulee olla (jos niitä ei ole, ne tulisi suorittaa 3kk sisällä työsuhteen alkamisesta).

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle rennon, iloisen ja avoimen työilmapiirin. Pääset työssäsi kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi moniammatillisessa työyhteisössä. Saat perehdytyksen työhön, mukavat työkaverit ja kodinomaisen työympäristön. Lisäksi meillä on käytössä laajat Epassi-edut (liikunta, kulttuuri, hieronta sekä työmatkaetu), Tyky-päivät, työterveyshuolto sekä henkilöstöetuohjelma, joka tarjoaa ainutlaatuisia ja rahanarvoisia etuja. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin myös säännöllisillä henkilöstötyytyväisyyskyselyillä, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme.

Hakemukset ja lisätietoja:

Sami Norbäck

p. 046 875 7709

sami.norback@medivida.fi