08.07.2024 | 13:07

Hei lähihoitaja, tule mukaan Visarannan huippu tiimiin!

Visaranta on 30-paikkainen, ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava yksityinen hoivakoti Hämeenlinnassa Vanajaveden läheisyydessä. Meillä asukkaat nauttivat turvallisesta ja viihtyisästä ympäristöstä asua ja elää. Päivittäiset liikuntatuokiot ja aktiviteetit pitävät mielen virkeänä ja elämä maistuu.

Yksikössämme etusijalla on asukkaiden hyvinvointi, jota tukee kiireetön arki. Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu asukkaiden avustaminen hoidossa, arjen askareissa ja kuntoutuksessa sekä lähihoitajilla lääkehoidosta huolehtiminen. Viriketoimintaa järjestetään päivittäin ja työntekijät osallistuvat sen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työtehtäviä on mahdollista muokata omien vahvuuksien mukaisiksi.

Tarjoamme viihtyisän työilmapiirin uudessa ympäristössä sekä avoimen toimintakulttuurin, jossa työntekijöitä kuullaan. Työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa hoitokodin kehittämiseen. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Haemme nyt yksikköömme iloisia ja reippaita lähihoitajia, joita työ ikäihmisten parissa inspiroi. Tehtävät sopivat myös alan opiskelijoille. Aloitus sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien tekijöiden löydyttyä.
Kuvia ja tunnelmia löydät Facebook -sivuiltamme: Hoivakoti Visaranta.

Hakemukset ja tiedustelut:
Yksikönjohtaja
Liisa Kiventöyry
0505563544
liisa.kiventoyry@medivida.fi