13.05.2024 | 18:05

Hoivakoti Lehtokerttu on Ouluun valmistuva uusi hoivakoti, joka tarjoaa 40 ympärivuorokautista palveluasumispaikkaa ja 15 yhteisöllisen asumisen paikkaa ikääntyneille. Hoivakoti sijaitsee Oulun Kaakkurissa pientaloalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tule mukaan suunnittelmaan kanssamme virikkeellistä ja mieluisaa arkea!

Haemme nyt hoiva-avustajaa rakentamaan uuden hoivakotia arkea. Pääset osaksi tuoretta työympäristöä ja kehitystyötä. Työtehtäviisi kuuluu hoitajien avustaminen hoivatyössä sekä viriketoiminnan ja arjen luominen yhdessä tiimin kanssa. Hoiva-avustajana toimimiseen tarvitaan 60 osap. koulutus (kasvun ja osallisuuden edistäminen 25 osap. + ikääntyvien osallisuuden edistäminen 35 osap.)Suunnittelemme työtehtäviäsi vahvuuksiesi mukaan.

Tarjoamme henkilökunnalle kahden viikon palkallisen vuosiloman 2024. Mahdollisuus sähköpyöräetuun.

Työ on 2-vuorotyötä ja vakituinen. Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES mukaan. Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote.

Jos sinua kiinnostaa työ ikääntyneiden hoivan parissa ja haluat päästä kehittämään uutta hoivakotiamme, laitathan hakemuksen pikimmiten!

Yhteydenotot ja hakemukset:

Yksikönjohtaja
Anna-Leena Seppänen
anna-leena.seppanen@medivida.fi | 045-78851638