06.06.2024 | 12:06

Kesä on tuonut mukanaan iloisia uutisia Sanaskodin päihdekuntoutusyksikköön, sillä tilalle on saapunut jälleen lampaita! Nämä ystävälliset eläimet eivät ole vain katseltavana, vaan niitä hoidetaan ja pidetään hyvänä yhdessä asiakkaiden kanssa. Lampailla on omat laitumensa, joissa ne voivat vapaasti laiduntaa ja nauttia kesäpäivistä.

Lampaita Sanaskodilla

Sanaskodin asiakkaat saavat viettää aikaa lampaiden kanssa vapaasti. Yhteiset hoitotoimet ja lampaiden seurassa oleminen tarjoavat sekä virkistystä että arvokasta vuorovaikutusta eläinten kanssa. GreenCare toiminnalla pyritään tukemaan monipuolista ja mielekästä arkea sekä tarjoamaan kesälaitumet niitä kaipaaville lampaille.


Monissa Medivida Hoivan yksiköissä mahdollisuus tuoda omia lemmikkejä mukaan tai päästä viettämään aikaa erilaisten eläinten ja luonnon parissa. Tämä on osoittautunut monille merkitykselliseksi ja arvokkaaksi toiminnaksi, tarjoten paitsi iloa ja lohtua, myös uusia kokemuksia ja tehtäviä arkeen. Kysy lisää yksikönjohtajalta eläimistä yksikössä!