03.07.2024 | 17:07

Tohinaa ja kuhinaa riitti tänään Oulussa hoivakoti Lehtokertussa, kun ensimmäiset asukkaat muuttivat upouusiin koteihinsa. Kiitämme kaikkia avajaisiin osallistuneita yhteisestä hetkestä.

Tänään oli merkittävä päivä Oulun Kaakkurin alueella, kun Hoivakoti Lehtokerttu avasi ovensa ensimmäisille asukkailleen. Uudet asukkaamme saapuivat innokkaina ja täynnä odotusta, ja ilmassa oli juhlan tuntua. Hoivakotimme upouudet tilat täyttyivät iloisista äänistä ja lämminhenkisestä tunnelmasta, kun henkilökunta ja asukkaat tutustuivat toisiinsa.

Yksikönjohtajamme Ansku ja hänen ammattitaitoinen henkilökuntansa ovat tehneet valtavasti työtä luodakseen kodikkaan ja turvallisen ympäristön ikäihmisille. Hoivakoti Lehtokerttu tarjoaa asuinpaikkoja ympärivuorokautiseen ja yhteisölliseen asumiseen, jossa jokaisen asukkaan tarpeet ja toiveet otetaan huomioon. Uusissa tiloissamme on panostettu erityisesti viihtyvyyteen ja kodinomaisuuteen, jotta asukkaamme tuntevat olonsa mahdollisimman kotoisaksi ja turvalliseksi.

Jos sinä tai läheisesi etsitte kodikasta ja turvallista asuinpaikkaa Oulun alueella, otathan rohkeasti yhteyttä meihin! Yksikönjohtaja Anna-Leena Seppänen ja muu henkilökuntamme ovat valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiinne ja esittelemään Hoivakoti Lehtokertun tiloja ja palveluja. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot:

  • Yksikönjohtaja Anna-Leena Seppänen
  • Puhelin: 045-78851638
  • Sähköposti: anna-leena.seppanen@medivida.fi